Wat kan Atelier zitiz voor je betekenen?

In mijn Atelier heb ik, Marion Bos, me gespecialiseerd in het maken van een unieke poef of bank onder het label zitiz. Een zitiz poef heeft een standaardafmeting: 55 cm breed, 40 cm diep en een zithhoogte van 47 cm. De breedte van een zitiz bank is een veelvoud van de breedte van een poef.

Bij mij kun je ook terecht voor een bijzondere (her)stoffering van je meubel of voor de inrichting van een bepaalde ruimte met gordijnen, wandpanelen of scheidingswand in dezelfde sfeer als je poef of bank.

marion zw-wit-40x30

Daarnaast kan ik je helpen bij het ontwikkelen en realiseren van een nieuw product op maat van jouw oude materialen. Van oude banners, opbergzakken, vlaggen, zeilen of andere materialen kan zitiz bijvoorbeeld een tas, schort, kussen, poef of bank maken. Jouw materialen vertellen jouw verhaal.

Ik gebruik zowel oude als nieuwe materialen. Het hergebruiken van materialen is niet alleen goed voor het milieu, ze vertellen het verhaal van de vorige eigenaar. Scheuren, vlekken en reparaties geven het stoere, doorleefde karakter. Een mix met nieuwe stoffen of digitale prints en details als zakken, klepjes, knopen en riemen zorgen gegarandeerd voor een uniek, bijzonder en persoonlijk produkt.

Dus heb je wensen, wil je iets bestellen of laten ontwikkelen en realiseren, neem dan contact op:

Zitiz samen voor een oplossing.